Laadukkaat keittiökalusteet AX-Designilta 

Meiltä saat korkeatasoisia ja täysin räätälöitynä valmistettuja keittiökalusteita olipa suunnitelmissasi sitten kokonaisvaltainen keittiöremontti tai keittiön ilmeen kohotus pienemmillä muutoksilla. Valmistamme myös muut kodin kiintokalusteet, esim. kylpyhuonekalusteet ja säilytyskalusteet.

 

Keittiökalusteet AX-Design Oy:ltä

Uusi keittiö puusepän ammattitaidolla

Valmistamme keittiökalusteet omalla puusepänverstaalla Myrskylässä. Valittavanasi on lukematon määrä ovimalleja ja värivaihtoehtoja. Unelmiesi keittiö voi olla maalaisromanttinen, selkeän skandinaavinen tai jotain ihan muuta, vain mielikuvitus on rajana. Tuotteemme tehdään ilman rajoittavia vakiomittoja, joten keittiökalusteillamme saadaan aikaan toimiva kokonaisuus tilaan kuin tilaan.

Lupa päästä helpommalla!

Haluamme tehdä uusien keittiökalusteiden hankinnasta sinulle mahdollisimman helppoa. Siksi olemme paketoineet koko paketin valmiiksi. Saat meiltä suunnittelupalvelun, 3D-kuvat sekä tulevien kalusteiden mittauksen ja asennuksen. Voit tilata kauttamme kätevästi myös kodinkoneet.

 

Miten keittiökalusteet hankitaan?

  1. Ota meihin yhteyttä (puh. 044 9757 204 tai jukka.saari(a)ax-design.fi).
  2. Sovitaan tapaamisesta, jossa kartoitetaan tulevia kalusteita koskevat tarpeet sekä ideat ja ajatukset materiaaleista. Mitataan keittiö kalusteiden suunnittelua varten.
  3. Tavataan verstaalla, jossa käydään läpi kalusteiden suunnitelmat ja tarvittaessa hiotaan niitä toiveidesi mukaan. Verstaalla pääset myös tutustumaan laajaan materiaalivalikoimaamme.
  4. Lopullisten kalustekuvien ja materiaalivalintojen jälkeen saat meiltä tarjouksen keittiökalusteista.
  5. Tehtyäsi tilauksen, suoritetaan vielä tarkistusmittaukset tulevia kalusteita varten.
  6. Keittiökalusteiden valmistus.
  7. Keittiökalusteiden toimitus ja asennus.
  8. Nauti uudesta keittiöstäsi!


Tiesitkö?

AX-Design on ollut mukana Nelosen Huvila ja Huussi -ohjelmassa kolmena vuotena. Olemme toteuttaneet mm. Ilari Johanssonin mökkikeittiön.

 3D kuvat keittiökalusteista

3D-kuva keittiökalusteiden suunnittelua helpottamaan.